Rodriguez za sada ostaje u Portu

Rodriguez za sada ostaje u Portu

James Rodriguez, talentovani Kolumbijac, neće napustiti Porto u januarskom prelaznom roku, potvrdio je to igračev agent.

Rodriguez je svojim igrama privukao pažnju monogobrojnih evropskih klubova, ali on neće napustiti Porto u januaru. Ukoliko bude mijenjao sredinu, to će biti na kraju sezone.

"Mladi kolumbijski krilni igrač je veoma talentovan. Mnogi klubovi su zainteresovani za njega. No, neće napustiti Porto u januaru. Ukoliko se to desi, to će biti u junu", rekao je Bruno Carpeggiani.

Carpeggiani ističe da očekuje dosta dešavanja u zimskom prelaznom roku.

"Sudeći po onome što čitam u novinama, očekujemo puno posla u zimskom prelaznom roku. Romi je potreban stoper da zamijeni Burdissa, Milan treba nadoknaditi izostanak Cassana, Fiorentina će učiniti nešto. Mislim da ćemo vidjeti velike transfere", dodao je agent mladog Kolumbijca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.