Roma će ponovo pokušati dovesti Mahreza?

Ne žele odustati

Roma će ponovo pokušati dovesti Mahreza?

Endin Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez vratio se u staru formu, te posljednjih nekoliko sedmica pruža odlične partije u dresu Leicestera.

Mahrez je na kraju prošle sezone javno saopštio da želi napustiti Leicester jer vjeruje da je vrijeme za novi izazov u njegovoj karijeri. Iako je Leicester imao nekoliko ponuda za Alžirca na kraju su odlučili da ga neće prodati iako on ima želju da ide.

Najveći interes za Mahreza ljetos je pokazala Roma koja je više od mjesec dana pregovarala s Lisicama, ali na kraju nije došlo do dogovora. Ipak, čini se da Vučica ne želi tek tako odustati jer se ponovo špekuliše da Monchi želi dovesti Mahreza na Olimpico.

Navodno, Roma je spremna platiti oko 50 miliona eura kako bi dovela Mahreza u svoje redove. Međutim, teško da će Leicester sada pristati da proda svog najboljeg igrača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi