Roma dovodi sjajnog Brazilca?

Vučica se pojačava

Roma dovodi sjajnog Brazilca?

Midhat Šljivak

Roma bi u nastavak prvenstva mogla ući jača za sjajnog brazilskog napadača Luiza Adriana.

Sjajni Brazilac je igrama u ukrajinskom Šaktaru privukao veliku pažnju evropskih timova. 

Najviše interesa za njegovo dovođenje pokazivao je Milan, ali Rossoneri za sada nisu napravili konkretan potez za njegovo dovođenje.

U igru se sada uključila i Roma. Rudi Garcia želi pojačati napad, a prva je želja upravo fantastični 27-godišnji Brazilac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Adriano je posebno impresivne nastupe imao u Ligi prvaka. Postigao je devet pogodaka, dok je u ukrajinskom prvenstvu postigao četiri gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije