4

Komentari (4)

mer12
Romu su sudje do sada ostetile za 9 bodova najmanje...guraju propali Milan koji nije sposoban ni Ligu Evrope da igra a kamoli LS,
Enchy
Po čemu to guraju Milan i po čemu je to Roma oštećena??? Ovaj penal za Romu je bio smiješan... Mogao je i da ne svira...
mer12
Jel bogati namjerno rukom zaustavio loptu, penal jos jedan ko kuca...citaj malo sve danasnje medije. G uraju tako sto im penale sviraju a bolja Atalanta npr. od njih Milana barem bolje igraju u Evropa L.
Seva1956
Ma ljudi moji Džekson je za Romu važniji od Palote. Bez njega nemogu da dobiju utakmice i tek sad vide, koliko im on znači.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.