Zbog svađe s El Shaarawyjem

Roma kažnjava Edina Džeku!

8

Komentari (8)

Adnanos
Nemoraju ga otjerat. Otice on sam kako ove godine igraju. Ako nebudu a veoma je izgledno da nece se plasirat u ligu sampiona onda sigurno ce otici. Njemu su 33 godine i zeli da uzme jos koju paru kao i svi ostali.
Rizzle84
Ko bolan otice? Sta mu otice? Jebem ti učiteljicu xD
stakleni
Jadnimi
pokušavaju ga natjerati da od,. i da oni uzmu pare, treba se samo smijati i uzimati platu. A onda kao slobadan igrač preći u Lacio
ibrahim51
Dzeko je legenda BiH- a fudbala.Napadac u samom vrhu svjetskog fudbala. Ali, ni po kakvu cjenu ovo ne smije raditi.Svadat se sa protivnickim igracima, a jos gore sa suigracem. To mu je postala velika mahana.Mi ipak Dzeku puno i puno volimo.Sretno vam bilo veceras i da dva gola postignes.
mer12
Zasluzio je da ga kazne trebali su i prije..
Bosonog bog
MirzaBarucic
Idi iz umrle Rome, majke ti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.