Roma kažnjava Edina Džeku!

Zbog svađe s El Shaarawyjem

Roma kažnjava Edina Džeku!

E. Čaušević

Italijanski mediji jučer su objavili da je atmosfera u Romi itekako narušena, a čak je došlo i do sukoba između igrača ovog kluba.

Corriere dello Sport objavio je jučer da je na utakmici protiv SPAL-a bilo dosta nervoze u ekipi Rome, te da je došlo do sukoba između Edina Džeke i Stephana El Shaarawyja.

Navodno, Džeko je veoma ljut bio na poluvremenu u svlačionici zbog verbalnog sukoba s igračima protivničkog tima, a zatim je došlo i do svađe sa El Shaarawyjem.

Bh. napadač je zamjerio svom saigraču što mu nije dodao loptu u jednom napadu, ali mu je El Shaarawy uzvratio i navodno su ostali igrači Rome spriječili fizički obračun.

Italijanski mediji danas su prenijeli da su u Romi pokušali zataškati sve to, ali nisu uspjeli. Rimski klub je sada primoran da kazni aktere ovog događaja i prema svemu sudeći deblji kraj će izvući bh. reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Football Italia objavila je da će Roma kazniti Džeku neigranjem u velikom derbiju protiv Napolija. Claudio Ranieri je na tom meču El Shaarawyja izveo na poluvremenu iz igre, ali je za sukob okrivio Džeku.

Navodno, zbog svih tih dešavanja Džeko bi mogao biti na transfer listi ovog ljeta i sve više se priča o njegovom odlasku iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Zasluzio je da ga kazne trebali su i prije..
0 2
MirzaBarucic
Idi iz umrle Rome, majke ti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi