Roma kontaktirala Schalke u vezi Kolašinca

Poslali službeni upit u Gelsenkirchen

Roma kontaktirala Schalke u vezi Kolašinca

Edmir Škorić

Rimska Roma mogla bi uskoro da bude jača za još jednog bh. igrača.

Edin Džeko je nedavno potpisao za Romu, te se pridružio našem Miralemu Pjaniću na Olimpicu, a kolonija bh. igrača mogla bi biti brojnija i za Kolašinca.

Roma se zanima za našeg reprezentativca, a prema pisanju medija u Italiji, čelnici rimskog kluba danas su poslali službeni upit na adresu Schalkea.

Sada se očekuje odgovor Schalkea, koji bi trebao da stigne u narednim satima, pa će onda čelnici Vučice imati jasan uvid u situaciju oko Kolašinca. Naravno, bit će zanimljivo vidjeti koliko tim iz Gelsenkirchena traži za Kolašinca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dvadesetdvogodišnji defanzivac nije igrao za Schalke u prva dva kola Bundeslige u novoj sezoni, a u minuloj je zbog teške povrede sakupio svega osam nastupa. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.