7

Komentari (7)

Eno30
Daleko najvise penala su dobili
Mirsad1705
Za ovakve situacije i postoji VAR. Igrač Milana je samo čekao kontakt i onda se bacio u 16-terac. Realno gledajući klasično teatralno zaranjanje. Sa snimka nije jasno da li je "prekršaj" uopšte bio u 16-tercu?
Gogi82
Znaci nagazis protivnickog igraca u sesnestercu, ne dodirnes loptu i onda se cudis penalu.A Fazio je trebao dobiti zuti za faul i zuti za aplauz .
Halilovich
Pa reci da nije penal bio??? Ako cemo realno uz ponistena 2 gola (posteno ponistena), milan je imao jos 5 strasnih sansi, i precku tako da je po meni ovo zasluzeno vodstvo.
admirmo
A jesu li bili, a protiv Milana su sudili 7 penala, samo se vidi za Milan kad se sudi
Goran3
Ne mrzim Milan Ali fakaat previse penala im se svira bas svaku tekmu haman penal gol
Samo_nebo_je_granica
Ma to se prije i moglo desavati namjenski, pogotovo njima i Juventusu u Italiji...mislim da se sude tako penali, ali sad ima VAR i 95% sviranih penala ove sezone je cisto kao suza realno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.