Roma nije jedina koja želi dovesti Gotzea

Njemački igrač napušta Dortmund

Roma nije jedina koja želi dovesti Gotzea

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mario Gotze na kraju ove sezone će najvjerovatnije napustiti Borussiju Dortmund.

Gotze ima ugovor s Dormtundom do kraja ove sezone, a kako stvari stoje klub mu neće ponuditi nastavak saradnje. Jučer su italijanski mediji objavili da ovaj veznjak pregovara s Romom, ali još jedan italijanski klub je pokazao interes.

Naime, Gotzea je kontaktirao i Milan koji bi rado vidio bivšeg reprezentativca Njemačke na San Siru. Sigurno da je olakšavajuća okolnost što će on biti slobodan igrač, te zainteresovani klubovi pregovaraju samo s njim oko uslova ugovora.

Gotze se ove sezone nije naigrao u dresu Dortmunda jer je u Bundesligi odigrao svega 13 utakmica, te je postigao tri gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 27-godišnji fudbaler bi mogao put Italije, a da li će izabrati Romu ili Milan ostaje nam da vidimo. Gotze je ponikao u Dortmundu, a pored ovog kluba još tri sezone je proveo u dresu Bayerna.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije