Roma odbila ponudu iz Španije za Pjanića

Ponuda glatko odbijena

Roma odbila ponudu iz Španije za Pjanića

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ove sezone bilježi impresivne partije i na adresu Rome već uveliko stižu ponude zainteresovanih klubova. 

Posljednji klub koji se uključio u borbu za dovođenje veznog igrača bh. reprezentacije je Atletico Madrid, međutim trener Diego Simeone na ostvarenje svoje želje morat će sačekati još neko vrijeme.  

Italijanski Tuttomercato je, uz dodatak ekskluzivno, objavio informaciju da je Roma odbila ponudu tima iz Madrida i odbacila bilo kakve priče o eventualnoj prodaji Pjanića. 

Simeone nakon prodaje Turana vidi Pjanića kao veliko pojačanje za vezni red svoje momčadi, a jednako važnim smatraju ga i slavni engleski klubovi Manchester United i Liverpool.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Pjanić je ove sezone u pet odigranih utakmica postigao dva pogotka i upisao isto toliko asistencija. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.