Roma u finišu ostala bez pobjede protiv Porta, Džeki svih 90 minuta

Roma u finišu ostala bez pobjede protiv Porta, Džeki svih 90 minuta

S. Grebović

U sklopu priprema za novu sezonu fudbaleri Rome i Porta odigrali su pripremnu utakmicu u kojoj na kraju pobjednika nije bilo - 1:1.

U prvom poluvremenu Porto je bio bolji rival. Tim Sergija Conceicaa stvorio je nekoliko izglednih prilika, ali do gola nisu uspjeli doći.

Početkom nastavka Roma je mogla do pogotka. U velikoj je šansi bio Edin Džeko, ali je kapiten bh. selekcije u 53. minuti šutirao pored gola.

Ipak, samo tri minute kasnije Vučica je povela preko Mancinija koji je iskoristio lijepu asistenciju Zaniola.

U 64. minuti totalni haos na terenu nakon što je Pepe žestoko faulirao Henrikha Mkhitaryana. Kao da nije u pitanju prijateljski meč.

Pepe je udario igrača Rome i završio na terenu, ali ni Mkhitaryan nije ostao dužan i krenuo je u okršaj s defanzivcem Porta. U to su se uključili i ostali igrači oba tima nakon čega je nastao pravi haos.

Treneri oba tima su također ušli u teren kako bi smirili strasti, a igrači Rome su pokazivali da je zaista nepotrebno tako ići u duele u pripremnim utakmicama.

Kada se mislio da će Rimljani slaviti u ovoj utakmici, njihovu mrežu je u 89. minuti zatresao Vitinha i tako ih ostavio bez pobjede.

Prijateljska utakmica:

Porto - Roma 1:1

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hasanaga
Pepe nikad nije bio normalan !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi