Za Džeku govore da više nije brz kao nekada, a on je pokazao šta se desi kada "upali motor"

Odličan sprint Dijamanta

Za Džeku govore da više nije brz kao nekada, a on je pokazao šta se desi kada "upali motor"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome igraju trenutno prijateljsku utakmicu protiv Porta.

U prvom poluvremenu ove utakmice nismo vidjeli golove, ali smo vidjeli nekoliko dobrih šansi na obje strane.

Najbolju priliku na utakmici imali su igrači Porta i to u samom finišu prvog poluvremena.

Nakon centaršuta Oliveire najviši u kaznenom prostoru bio je Otavio koji je sjajno pokušao glavom, ali Rui Patricio je nevjerovatnom paradom uspio da zaustavi njegov udarac.

Nakon toga do lopte je došao Edin Džeko koji je pokazao još jednom da je u sjajnoj fizičkoj formi iako ima već 35 godina.

Džeko je oduševio navijače Rome svojim sprintom kada je uzeo loptu u petercu i pretrčao je nekoliko igrača Porta bez ikakvih problema.

[streamable]https://streamable.com/ex5kfy[/streamable]

Dijamantu su osporavali da ulazi u pozne godine i da više nije fizički spreman kao nekada, ali u jednoj akciji Džeko ih je uspio sve demantovati.

Džeko je u prošloj pripremnoj utakmici protiv Debrecena postigao dva gola i pokazao je da itekako ima još šta da pokaže na terenu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Dugo ce Bosna Dzeksona spominjati
10 1
Passionmerka
Koka glupost od vijesti, Boze sacuvaj
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi