32

Komentari (32)

Gonner1886
Opet sam usao samo da se ovom gaziji sjetim familije uvijek i vazda..Sisaj nam kurac mater ti jebem..
GAAzIJaaaA
Kakvo plitko razmisljanje, malog JADNOG navijaca 56SENALA..ajd sto je LUZER, pri tome ni MUSKI SPOLNI ORGAN ne pusta iz usta...fuuuujj..
arsenal_fan_1886
uglavnom kod nas je bio bolji nego u man utd, a i bolji smo biznis napravili vezano za razmjenu za sancheza...miki je ok kao rezerva, ovako ce arsenal imati dvije rezerve u napadu nelson 20 godina i martineli 18 godina...pardon ima jos smith rowe 19 god i saka 18
gAZijAaaaaaa
Super su SVI nabrojani, taman da imate ALIBI na kraju sezone, kada budete 6 pa DOLE, da nam pricate kako niste imali ADEKVATNE ZAMJENE za Lacazete-a i Aubamejanga i kako gradite tima..ostarise vam NAVIJACI, dok VI GRADITE TIM, zadnjih 20 godina..
arsenal_fan_1886
znaci 20 godina nas pratis, svaka ti cast, ja vec 21 godinu, od tekme arsenal - man utd 3:2, prve koju sam gledo
gAZijAaaaaaa
Gdje god da bude, do godine ce igrati LIGU EVROPE..Dva SOLIDNA KLUBA, ne i VELIKANA..
yossarian
Kako se manifestuje opsesivno-kompulizivni poremećaj? Pacijent ima opsesivne misli o određenom predmetu, radnji ili pojavi, a potom izvan vlastite kontrole ponavlja radnje kojima nastoji otkloniti opsesivne misli, a to su tzv. kompulzije. Naprimjer, pacijent umisli da je sve što dodirne strašno prljavo i zbog toga svako malo kompulzivno pere ruke. Ili, pacijent može biti opsjednut mišlju da zgrada tone, pa da stalno, izvan kontrole vlastitog razuma, broji spratove. Gazijine opsesivne misli su usmjerene na Arsenal, a svojim komentarima te mislim nastoji otkloniti. Vrti nekoliko komentara, od kojih su najčešći: 56ARSENAL nije VELIKAN, završava ligu od 6. mjesta na dole, koja 56SENALOVA LIGA SAMPIONA TI JE NAJDRAZA, imaš 7 profila itd. To su Gazijine kompulzije, na smrt dosadne. Izaziva reakciju prosječnog navijača Arsenala, međutim, trpi uvrede i ponižavanja iz prostog razloga što nije u stanju kontrolisati svoje ponašanje (kompulzije). U pitanju je bolestan čovjek i kao takvog bi ga se trebalo i tretirati. Nema potrebe za vrijeđanjem i započinjanjem bilo kakve ozbiljne rasprave s njim. Preporučujem samo da mu ponavljate dijagnozu jer je, kako to Gazija voli reći, ČINJENICA. Pozdrav navijačima Arsenala.
arsenal_fan_1886
Danas, gazija se uglavnom upotrebljava u značenju: junak, borac za pravdu, ratni junak, heroj; U narodu često za razmetljivca, hvalisavca, tj. onoga koji voli da se razmeće može upotrebiti izraz gazija.
yossarian
@arsenal_fan_1886 Inicijalno ratnik ili junak u borbi za širenje islama. Naš pacijent se btw izdaje za nekog muslimana, kao da ne zna da je bezrazložno vrijeđanje drugih protivno temeljnim postavkama vjere. Vjerovatno i zna, ali su kompulzije jače.
gAZijAaaaaaa
ISTINA, ma.kava ona BILA, nije bila, niti ce ikada biti UVREDA ZA BILO KOGA, osim za navijace 56SENALA..Ruzne rijeci se mogu HALALITI, ali ISTINA PORICATI, NIKADAAAA!
arsenal_fan_1886
zamisli da pored sebe imas kolegu koji je crn i da mu svaki dan istices da je crnac, garo...govoris mu istinu, ali jesi li ga pri tome povrijedio
gAZijAaaaaaa
Pa tako i zovem kolegu, 56SENALOVAC..kontas..u tvom slucaju, zamisli da imas kolegu koji navija za 56SENAL, i da mu svaki da govoris KLUB TI JE VELIKAN, a da je on nekim slucajem REALAN COVJEK, zamisli kako bi se OSJECAO..skintao bi da ga ZEZAS..budi OBJEKTIVAN, bar JEDNOM!!
arsenal_fan_1886
kada je izet (LZN imas klip na YT) ucio damira da osvaja zene, pa ovaj ne konta, a izet mu kaze: ma boga mi ti si tezak slucaj...nego koja ti je arsenalova liga prvaka najdraza
yossarian
@arsenal_fan_1886 Uzalud pokušavaš upotrijebiti argumente razuma u ovom slučaju. Ako se služimo argumentima, lako je dokazati da je Arsenal zaista velikan. Po broju osvojenih trofeja, u Engleskoj, kolijevci fudbala, samo su Manchester United i Liverpool ispred Arsenala. Prije Fergusonovog vakta, ispred je bio samo Liverpool. Dakle, argumenti ne vrijede. Čovjeka samo treba podsjećati na njegovu kliničku sliku, ne bi li u jednom momentu zaista potražio pomoć ljekara.
yossarian
@gazija Istina ne treba vrijeđati, tako je. Ne bi te trebala vrijeđati činjenica da si bolestan, mnogo ljudi je bolesno. Dođi u ordinaciju, već sam ti rekao gdje je, besplatno ću te liječiti.
arsenal_fan_1886
@yossarian na tvoj komentar nemam komentar, sve si potrebno reko...
gAZijAaaaaaa
NIJE VELIKAN, za razliku od Uniteda, L'poola, N.Forresta, Chelsea..imaju KLEMPU..sportski pozdrav, navijate za Bogat klub, koji NIJE VELIKAN..
gAZijAaaaaaa
O tome mozes samo piskarati i nagadjati..ja tebi CINJENICE prezentujem, Tti samo nagadjas..
arsenal_fan_1886
zaboravio si velikana Aston Villu, kao i slijedece velikane: Red Star Belgrade Steaua București Hamburger SV jer imaju klempu
gAZijAaaaaaa
I ONI SVAKAKO, vi ste BOGAT KLUB, a nabrojani su VELIKANI, bez obzira kakvu TRENUTNU ULOGU IMAJU U EVROPSKOM FUDBALU..
arsenal_fan_1886
tako je mi smo boga ti malikan...je li opozit od velikan malikan
yossarian
@Gazija Nema nagađanja, ti svojim komentarima pišeš dijagnozu. Posmatram te već duži period, profesionalno me zaintrigirao tvoj slučaj puno ranije nego sam se odlučio registrovati da mogu iznositi ČINJENICE :). Nauka je egzaktna stvar Gazija, nije nasumično nabacivanje protivrječnih teza. Npr. kažeš da je Arsenal "samo" bogati klub, koji nije "velikan", jer nije osvojio Ligu šampiona. Ja tvrdim da je LIga šampiona, od kasnih devedesetih godina, trofej koji isključivo mogu osvojiti superbogati klubovi. Par izuzetaka (Porto, npr) samo potvrđuju pravilo. Izuzetak koji je btw u Premier ligi nedavno napravio Leicester. Liga šampiona dosadno je takmičenje u kojem pobjeđuju isključivo najbogatiji od najbogatijih, a izuzeci će biti sve rjeđi. Ne čudi da istinski navijači u Engleskoj više mare za trojef Premijer lige, nego za precijenjenu Ligu šampiona. Znam da tebi ČINJENICE :) ništa ne znače Gazija, ti ćeš nastaviti svoj krug komentara. Bujrum, ali znaj da imaš dijagnozu. Nije ti kasno.
gAZijAaaaaaa
Zbog cega onda ZUDITE da igrate Ligu Sampiona..Bogat ste klub, vjecno eljan rezultatata, a vazd KRATKIH RUKAVA..
yossarian
@Gazija To ti je glup komentar, svi igrači i klubovi sanjaju da igraju Ligu prvaka. Tu se vrti lova i stiče slava. No, nedavno sam čitao anketu gdje su navijači engleskih klubova Premijer ligu stavljali ispred Lige šampiona. Naime, većinom su se izjaašnjavali da bi radije da njihov klub osvoji Premiership, nego Ligu prvaka. Ali sve da si i u pravu, da je Arsenal mali, jadni bogati klub bez ijednog trofeja... Zašto se pališ na njega Gazija? Bolestan si, javi se u ordinaciju. Ne možeš danas, zatvaram u 16:00.
gAZijAaaaaaa
Cudno radno vrijeme, moja ordinacija radit tek od 16h, ali sta ces, nismo svi TRAZENI..
yossarian
@gazija Od svega ti se uhvatio radnog vremena? Pročitaj bolje moje komentare, možeš naći puno stvari koje ti mogu pomoći da razumiješ svoje stanje.
Mirso12212
@yossarian zapanjen sam tvojom inteligencijom, ti si prvi pametni čovjek na koga sam naletio na ovom sajtu, svaka čast i veliki RESPEKT.
yossarian
@Mirso12212 Hvala Mirso, živ i zdrav bio. Ima ovdje puno pametnih, normalnih ljudi. Nažalost, ima i Gazija.
infinity2612
Haha...veliko pojacanje. Da Bog da ove sezone da se europa lige, jer liga prvaka ce ostati samo san
infinity2612
kolumbo
eto ti si pojacanje
teddy sheringham
Ja pojačanja i govana...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.