6

Komentari (6)

jony1919
Barnes, Maddisson, Under i Vardy...kakav napad Leicestera...
Cicinjo27
jony1919
Baš se razumiješ XD
Cicinjo27
Vise nego ti! Ako je "kakav napad Leicestera", kako bi nazvao napad Liverpool (Salah, Firmino, Mane), City(Sterling, Aguero, Silva), Tottenham (Son, Kean, Moura), Arsenal (William, Auba, Lacazette) Manutd, Chelsea,Everton itd itd da ne nabrajam, mogu do sutra. Ako je to tebi "kakav napad Leicestera" šta je sa ovim mojim nabrojani, kako bi njih nazvao? Ako kazes da Leicester ima bolji napad i od jedne moje nabrojane ekipe skidam ti kapu.
jony1919
Pametnjakoviću, ne izvlači moje rečenice iz konteksta i ne pravi se pametan... niti sam ja napisao da su jači od Cityja, Liverpoola i ostalih koje si nabrojao (izuzev Evertona), niti išta slično.. u skladu sa ambicijama Leicestera, i u odnosu na likove poput Graya i mrtvace Albrightona i Ayoze Pereza, za ovaj kvartet se itekako može reći "kakav napad Leicestera".. uostalom, vrijeme će pokazati...
LeicesterCity
Kako ljudi precjenjuju Everton
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti