Roma pronašla zamjenu za Emersona
EPA

Blind seli u Italiju?

Roma pronašla zamjenu za Emersona

Eldar Ganibegović

Daley Blind bi uskoro mogao napustiti redove Manchester Uniteda, pošto ga u svojim redovima želi vidjeti Roma. 

Sky Sport Italia prenosi kako je Vučica već u pregovorima sa Crvenim đavolima, te da sam igrač ne bi imao ništa protiv odlaska u Rim.

Emerson Palmieri je na izlaznim vratima Rome i samo je pitanje vremena kada će se njegov transfer u Chelsea ozvaničiti, pa su se zato u Rimu bacili na posao. Kao idealnu zamjenu vide upravo holandskog internacionalca, koji između ostalog, može igrati i na poziciji lijevog beka.

Ovaj 27-godišnjak je svoju karijeru započeo u Ajaxu za koji je nastupao šest godina i odigrao je 102 utakmice. Crvenim đavolima se pridružio 2014. godine i od tada je skupio 88 nastupa. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 52 utakmice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi