Monchi potvrdio da Džeko ostaje u Romi
EPA

Sportski direktor Vučice se kratko oglasio

Monchi potvrdio da Džeko ostaje u Romi

Eldar Ganibegović

Bh. reprezentativac Edin Džeko, kako stvari stoje, vjerovatno neće napustiti redove Rome, pošto se od početka prijelaznog roka špekulisalo kako će Dijamant karijeru nastaviti u Chelseaju. Naime, dvije strane nisu uspjele da se dogovore, pa je njegov transfer propao. 

Džeko je trebao da zajedno u paketu sa Emersonom krene put Londona, međutim od njegovog odlaska nema ništa, dok se brazilski bek nalazi blizu potpisa za londonske Plavce.

Povodom cijele situacije se na kratko za francuske medije oglasio sportski direktor Vučice Monchi, koji je potvrdio kako Džeko, barem po njegovim riječima, ostaje u Rimu.

Monchi je danas bio u Milanu gdje je sudjelovao skupu sportskih direktora Serije A, a RMC Sport je uspio da izvuče nekoliko riječi od direktora Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sastanak sa drugim sportskim direktorima je bio divan", izjavio je Monchi, a kada je dobio pitanje vezano za bh. napadača odgovorio je: "Trenira u Trigoriji sa timom."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Krov,..krooooov Gacanine majku ti jebem.
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi