Roma putem Twittera poslala poruku De Rossijevom sinu

Njegov otac je sin Rima

Roma putem Twittera poslala poruku De Rossijevom sinu

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su sa 2:1 pobijedili Parmu na svom terenu za kraj sezone u italijanskoj Seriji A.

Meč na Olimpicu za navijače Vučice je bio itekako emotivan jer se od kluba oprostio još jedan legendarni igrač. Nakon što se prije dvije godine oprostio Francesco Totti sada je to uradio i njegov "zamjenik" Daniele De Rossi.

De Rossiju ističe ugovor na kraju sezone i u rimskom klubu su sve šokirali jer mu nisu ponudili nastavak saradnje. Iskusni veznjak je poručio da neće završiti karijeru i da će na kraju sezone nakon 18 godina napustiti Romu.

Navijači Rome priredili su svom kapitenu veličanstven oproštaj jer je on to itekako zaslužio svojim igrama i odanošću prema dresu rimskog kluba.

Na kraju meča je napravio počasni krug sa svojom porodicom, a čak je u centru pažnje bio i njegov sin. Roma je putem Twittera poslala poruku njegovom sigu i "objasnila" mu šta De Rossi predstavlja u glavnom gradu Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tvoj otac je sin Rima, kapiten! TI si rođen u Rimu", poručila je Vučica putem Twittera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi