Roma realizovala još jedan transfer, novo pojačanje stiglo u Rim
Foto: Twitter/Roma

Bryan Cristante uskoro potpisuje ugovor

Roma realizovala još jedan transfer, novo pojačanje stiglo u Rim

Roma je nakon Ćorića i Marcana uspjela realizovati još jedan transfer. Naime, na potpis ugovora sa Vučicom je stigao i Bryan Cristante.

Za njegove usluge su bili zainteresovani Juventus i Inter, ali je na kraju Roma bila najkonkretnija, pa će Cristante karijeru nastaviti na Olimpicu.

Naime, Cristante je večeras sletio na rimski aerodrom Fiumicino, te će sutra ujutro obaviti ljekarske preglede, a potom i potpisati ugovor sa Vučicom.

Pretpostavlja se da će Cristanteov transfer koštati oko 30 miliona eura, ali još nije jasno da li će u isti biti uključen i mladi napadač Rome Marco Tumminello, koji bi mogao biti poslan u Bergamo na posudbu uz opciju oktupa ugovora.

Inače, 23-godišnji Cristante je karijeru počeo u omladinskom pogodnu Milana, a prošle godine je u dresu Atalante upisao 47 nastupa u svim takmičenjima, te je postigao 12 golova i dodao šetiri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti