Roma se oglasila na Twitteru nakon što je pronađen avion Emiliana Sale

Potvrđene tužne vijesti

Roma se oglasila na Twitteru nakon što je pronađen avion Emiliana Sale

Endin Čaušević

Informacije da je pronađen avion u kojem je bio Emiliano Sala potvrđene su jutros čime su se ostvarile crne slutnje.

Otac argentinskog napadača potvrdio je da je pronađena olupina aviona u kojem je bio njegov sin, ali tijela Sale i pilota još uvijek nisu pronađena. Avion se srušio prije dvije sedmice u more dok je Sala iz Nantesa putovao u Cardiff gdje je trebao nastaviti svoju karijeru.

Potraga za avionom počela je odmah dan nakon pada, ali je prekinuta nakon što nisu uspjeli naći tragove. Međutim, njegova porodica uspjela je skupiti novac da se potraga nastavi, te je sedam dana nakon toga nažalost dala rezultate.

Olupina aviona pronađena je u Engleskom kanalu, te je potvrđeno da se radi o avionu u kojem je bio Sala. Mnogi klubovi oglašavaju se na društvenim mrežama, a jedan od prvih bila je Roma koja je pružila podršku porodici Emiliana Sala i pilota Davida Ibbotsona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naše misli su s familijom i prijateljima argentinskog napadača Emiliana Sale i pilota Davida Ibbotsona nakon što je pronađena olupina aviona u kojem su oni bili", poručili su iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti