Džeko na klupi, Roma gubi od autsajdera

Kup Italije

Džeko na klupi, Roma gubi od autsajdera

E. Škorić
Teme:

Roma igra meč osmine finala Kupa Italije i trenutno gubi na Olimpicu od Spezije s 1:0.

Edin Džeko je pošteđen napora, odmarat će i spremat se za prvenstveni meč, no očito bi se taj potez Paulu Fonseci mogao osvetiti.

Spezia je rano stigla do prednosti i to iz penala, a ako Roma ne uspije da se vrati, mogli bismo bh. reprezentativca u nastavku vidjeti na terenu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir83
Dabogda izgubili, taj tim katastrofa, ekipa krompir. Samo ih gledam zbog Dzeksona.
5 0
Dasler
Neka mu je Dzeko na klupi ostao i neka su izgubili. Dzeko je trebao napustiti Romu, jer je to klub bez ambicija, klub koji proda najbolje igrace da bi radi licnih interesa, klub koji ne uvazava zahtjeve navijaca.. to sto nema titula godinama, decijama je nebitno izgleda. Smijesna ekipa, zao mi sto Edin nije odabrao bolji put ali sta je tu je.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti