Fonseca sprema promjene u sastavu pred duel Kupa protiv Spezije: Džeko na "hlađenju"?

Razočarenje nakon derbija

Fonseca sprema promjene u sastavu pred duel Kupa protiv Spezije: Džeko na "hlađenju"?

H. Zilić

Fudbaleri Rome večeras od 21:15 igraju duel osmine finala Kupa Italije protiv Spezije.

Vučica u ovaj duel ulazi nakon poraza u derbiju od Lazija rezultatom 3:0.

Trener rimskog kluba, Paulo Fonseca najavio je promjene pred večerašnji duel sa Spezijom, a prema pisanjima italijanskog Tuttomercata, naš Edin Džeko bi duel osmine finala Kupa, mogao početi sa klupe za rezervne fudbalere.

"Svi smo razočarani nakon derbija, ali idemo dalje. Moramo ohladiti glave i okrenut se duelu protiv Spezije", rekao je Fonseca pred meč osmine finala Coppa Italie.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mogući sastav Rome: Lopez, Mancini, Fazio, Kumbulla, Peres, Diawara, Cristante, Spinazzola, Perez, Pedro, Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi