Zaniolo pozitivan na koronavirus

Saopštio na društvenim mrežama

Zaniolo pozitivan na koronavirus

E. Škorić

Italijanski reprezentativac Nicolo Zaniolo najavio je da je pozitivan na koronavirus.

Zaniolo je izvan pogona od marta zbog teške povrede koljena, ali posljednjih sedmica se vratio i polako počeo da trenira u Rominom kampu u Trigoriji.

Sada je na Instagramu objavio da je pozitivan na koronavirus i morat će u izolaciju.

"Pozdrav svima, nažalost test je pokazao da sam pozitivan iako ne osjećam simptome. Osjećam se dobro, ali sam naravno započeo karantin. Nadam se da ću što prije da se vratim treninzima, a do tada od kuće bodrim saigrače", napisao je Zaniolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKMEj9QneJ9/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Pa ovaj u prosjeku za dvije godine odigra 3 urakmice.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi