Roma sve dogovorila s Barcelonom, na Olimpico stiže veliko pojačanje

Dolazi na posudbu

Roma sve dogovorila s Barcelonom, na Olimpico stiže veliko pojačanje

Endin Čaušević

Do kraja januarskog prelaznog roka nije ostalo još mnogo, a Roma nije uspjela pronaći zamjenu za Nicola Zaniola.

Zaniolo je zadobio tešku povredu protiv Juventusa prije desetak dana i van terena će biti do naredne sezone. Zbog toga Roma želi dovesti krilnog napadača koji će biti zamjena za sjajnog Zaniola.

Najbliži dolasku u Romu bio je Matteo Politano koji je čak prošao ljekarske preglede, ali je potom Inter zaustavio njegov dolazak na Olimpicom. S Romom se povezivalo još nekoliko igrača, ali od toga nije bilo ništa.

No, kako tvrdi ugledni novinar Gianluca Di Marzio čini se da je Vučica konačno pronašla rješenje. On je objavio sinoć da je Roma u pregovorima s Barcelonom, te da će na posudbu do kraja sezone dovesti Carlesa Pereza.

Navodno, klubovi su uspjeli sve dogovoriti i dolazak Pereza na Olimpico trebao bi se ozvaničiti u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 21-godišnji ofanzivac ove sezone nema mnogo prostora za igru u Barceloni, te je u La Ligi odigrao svega deset mečeva i uspio je zabiti jedan gol i dodati tri asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije