Roma tek danas raskinula ugovor sa bivšim trenerom

Stigla zvanična potvrda

Roma tek danas raskinula ugovor sa bivšim trenerom

Roma je danas putem zvanične internet stranice obavijestila javnost o raskidu ugovora sa Rudijem Garcijom, koji već mjesecima nije na klupi Rimljana.

Garcia je prošle sezone dobio otkaz u Romi, ali je do danas bio ugovorom vezan za klub iz italijanske prijestolnice.

Samo nekoliko sati prije Garcijinog imenovanja za novog trenera Marseillea stigla je vijest da je Roma raskinula ugovor sa njim, a na službenoj stranici se navodi:

"Uz obostrani pristanak, Roma je raskinula ugovor sa trenerom Rudijem Garcijom i njegovim pomoćnicima. Klub im želi sreću i uspješan nastavak saradnje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rudi Garcia je Romu preuzeo početkom sezone 2013/14. a otkaz je dobio u januaru ove godine. Za vrijeme boravka u Rimu, Garcia je ostvario 60 pobjeda, 32 remija i 22 poraza, nije osvojio nijedan trofej ali je dva puta bio viceprvak Italije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi