Roman Abramovič igračima Chelseaja zabranjuje transfere u Tottenham

"S njima ne poslujem"

Roman Abramovič igračima Chelseaja zabranjuje transfere u Tottenham

E. Škorić

Bogati vlasnik Chelseaja, ruski tajkun Roman Abramovič odbija da posluje sa rivalom iz sjevernog Londona, ekipom Tottenhama.

Abramovič odbija da proda bilo kojeg svog igrača u Tottenham, pa je svojevremeno čak zabranio transfer Carltona Colea na White Hart Lane iako je napadač bio završio ljekarski pregled sa Spursima.

Rus je Chelsea kupio 2003. godine i od tada, pa do danas, ne želi nikakve odnose sa tom ekipom.

Izbjegava bilo kakave transfere na relaciji dva tima, mada niko ne zna prave razloge takvog ponašanja vlasnika Plavaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cole je baš govorio o tome kada je trebao da pređe u Tottenham prije nekoliko godina. "Skoro sam završio u Tottenhamu, odradio ljekarske i sve, a onda je Abramovič to otkrio i rekao mi: 'Vraćaj se, ne možeš kod njih, s njima ne poslujem'. Tako je sve propalo", rekao je Cole.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
nece CIGANI da posluju sa CIGANIMA......hahahhahah
2 4
YouTalkinToMe
Pa zar i to ima da židovi nece međusobno poslovati.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi