Prva svađa Romana i Marine!

Dugo godina sarađuju

Prva svađa Romana i Marine!

A. Čaušević

Roman Abramovich i Marina Granovskaya već godinama sarađuju u Chelseaju. 

Nedavno je došlo do prve svađe između njih dvoje. Dogovorili su se da Frank Lamapard treba dobiti otkaz, ali problemi su nastali oko izbora novog trenera.

Marina je bila za povratak Maurizija Sarrija koji je bez kluba, a u Chelseaju je radio vrlo dobar posao uz osvojenu Evropsku ligu.

Sarri je prema izvještaju italijanskog Rai-a i pristao na povratak, ali onda je na scenu stupio Abramovich te sve stopirao.

Gazda Chelseaja je sportskog direktorici pokazao da je on šef i taj koji donosi konačnu odluku te je na mjesto trenera izabran njegov favorit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plavce je preuzeo Thomas Tuchel. Presudno je bio mišljenje Abramovicha da njemački trener može "podignuti" Timu Wernera i Kai Havertza koji imaju izuzetno visoke plate.

Dolazak Tuchela se ispostavlja kao pravi potez jer Chelsea pod njegovim vodstvom djeluje odlično.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
To nije istina Matt Law jedan od najpouzdanijih novinara kad je Chelsea u pitanju je to demantovo, Sarri se nije spominjao kao mogućnost i prestanite više pratit svakakve izvore i postanite ozbiljan portal. Prestanite objavljivat vijesti rekla kazala i vijesti o starletama uskoro ćete postat ekskluziva.ba
7 0
kukuruz
Prvi poljubac daavno zabooravljen. Prvi dernek, ko zna gdje jee.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi