Romantika mu nije jača strana: Crouch zaprepastio suprugu

Nije ni sanjala gdje će je odvesti

Romantika mu nije jača strana: Crouch zaprepastio suprugu

Engleski fudbaler Peter Crouch je u sportskoj javnosti poznat i kao veliki šaljivdžija.

U legendu je ušao kada je na pitanje "što biste bili da niste fudbaler" oduševio odgovorom "vjerovatno djevac", a kasnije se fotografisao sa žirafama i na društvene mreže postavio opis "uvijek volim provesti odmor sa porodicom."

Svojim objavama na društvenim mrežama ovaj korpulentni napadač, jednostavno, izaziva brojne komentare i reakcije oduševljenja, a da nasmije obožavetelje pošlo mu je za rukom i u kolumni koji je napisao za Daily Mail.

Posebno je interesantan dio u kojem je otkrio kakvo je iznenađenje priredio svojoj današnjoj supruzi u vremenu kada su se zabavljali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada smo tek počeli da se zabavljamo, odveo sam je u Barcelonu i obećao joj romantično putovanje do najprepoznatljivije gradske destinacije. Bilo bi pošteno reći da nije bila oduševljenja kada je shvatila da se putovanje odnosi na gledanje Barcelone protiv Celte na Camp Nou. Ko kaže da je romantika mrtva? Ali što se mene tiče, to je bila noć koju nikad neću zaboraviti poslije gledanja Ronaldinha", napisao je Crouch.

Crouch je zaista živopisna fudbalska ličnost...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi