Senzacionalne vijesti sa Otoka: Peter Crouch "spašava" Contea?

Napadač Stokea se našao na meti Chelseaja nakon povrede Carrolla

Senzacionalne vijesti sa Otoka: Peter Crouch "spašava" Contea?

Svi ugledni britanski mediji saopštavaju da je Peter Crouch, koji će uskoro napuniti 37 godina, veoma blizu transfera karijere, jer bi Chelsea do kraja januara mogao pokušati sa realizacijom njegovog transfera.

Iako se u proteklim danima špekulisalo da bi napadač Čekićara Andy Carroll mogao krenuti put Stamford Bridgea od tog transfera, najvjerovatnije, neće biti ništa jer je fudbaler West Hama zadobio povredu skočnog zgloba od koje će se oporavljati od četiri do šest sedmica.

Peter Crouch je nešto ranije ovog mjeseca potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Stokeom, ali se njegovo ime sada, navodno, našlo na vrhu Conteove liste želja s obzirom da Chelsea aktivno traga za visokim napadačem koji će zamijeniti Michyja Batshuayija.

Podsjetimo, sa navodnim transferom u Chelsea se u proteklim danima povezivao i naš Edin Džeko, dok je jedna od "meta" Plavaca i napadač Crystal Palacea Cristian Benteke. Ipak, ako je vjerovati britanskim medijima Crouch je trenutno najbliži Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Peter Crouch je u Stoke stigao 2011. godine za 10 miliona funti, a za Grnčare je do sada odigrao 186 utakmica i postigao 49 golova u svim takmičenjima, uključujući i pet pogodaka u ovoj sezoni.

Iskusni Crouch je karijeru počeo u omladinskom pogonu Tottenhama, a do sada je nastupao za Dulwich Hamlet, Hassleholm, Queens Park Rangers, Portsmouth, Aston Villu, Norwich City, Southampton i Liverpool, da bi u Stoke stigao iz Tottenhama.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi