Romario: Nadam se da je ovo Menezesov oproštaj

Nakon poraza od Meksika

Romario: Nadam se da je ovo Menezesov oproštaj

Nakon što je u finalu Olimpijskog turnira u fudbalu Brazil poražen od Meksika, brazilska legenda, Romario je bio bijesan te se obrušio na selektora njegove reprezentacije.

Podsjetimo, Romario je i uoči Olimpijade bio oštar prema selektoru Menezesu, te je nakon objavljivanja spiska pozvanih igrača izjavio:

 

"Menezesov izbor je s*anje"

 

Brazil je udbalu osvojio sve što se moglo osvojiti osim Olimpijskih igara. Oči nacije su bile uprte u Menezesa i njegove momke i svi su mislili da će se konačno okititi i najsjajnijim olimpijskim odličjem. Ipak Meksiko se nije složio sa ambicijama Brazilaca.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Menezes je selektor koji ne zna odabrati pravu selekciju i u kadar zove pogrešne igrače. Nadam se da je ovo zadnji put da ga gledamo na klupi Brazila", kazao je Romario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.