"Nauči da koristiš Lukakua na pravi način"
Foto: EPA

Kritike na račun Tuchela

"Nauči da koristiš Lukakua na pravi način"

S. Grebović

Juventus je sinoć u jednom od derbija kola na svom terenu slavio protiv Chelseaja rezultatom 1:0.

Stara dama je prije svega do pobjede došla disciplinovanom igrom u odbrani, kako samo ona zna i na kraju zasluženo došla do tri boda.

Pogodak vrijedan pobjede nad aktuelnim prvakom Evrope postigao je Chiesa u prvim sekundama drugog poluvremena.

Antonio Conte se osvrnuo na sinićnju utakmicu, ali je i jednom izjavom kritikovao svog njemačkog kolegu sa druge strane, a kritika se tiče Romelua Lukakua.

"Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduju. Mislim da smo mi uradili odličan posao sa Lukakuom“, rekao je Talijan i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je specifičan igrač. Opasan je u kaznenom prostoru, i nevjerovatno je brz. Ako imate takvog igrača, morate da ga koristite, a mislim da u Chelseaju još ne znaju kako da to rade. Ako shvate kako da koriste Lukakua, onda će biti favoriti ove sezone u Ligi šampiona", jasan je bio strateg najtrofejnijeg talijanskog kluba.

Nakon dva odigrana kola Juventus je lider grupe H sa maksimalnih šest bodova, dok Plavci imaju tri boda na svom kontu i drugi su.

Top Komentari

user1614932756
Nakon sto je nadmudrio tuchela a lik ne trenira nikog hahaha
8 0
user1614932756
Nije problem lukaku problem je GLUPI IDIOTISKI JORGINHO NAJGORI igrac na planeti zemlji lik igra toliki anti fudbal samo vraca nazad,sinoc je izgubio 3-4 lopte na sredini koje su umalo rezultirale golom juventusa.Onda drugo ziyech je trebo biti vani a werner umjesto njega,loftus cheek doktor za jorginha
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti