6

Komentari (6)

honiman
Čuj to, da se Dijamant trza na ove vijesti, niste normalni. HA HA HA Uozbiljite se! Dok Lukaku smrša, trebaće opet jedna sezona kao i prošli put.
Mele
Zajaho Amricu i ne silazi sa nje, koliko mu je to tesko palo. Pa i sa njim, Dzeko moze da igra, sta je problem tu ??. Leotaro, je tu, Alexis ode, Correa je nesiguran, zasto da nema mjesto, makar sa klupe da ulazi. jer niko ne garantuje da ce Lukaku ponoviti onu sezonu i zabiti toliko golova.
Bezbeli22
Pa nije glup da ode. Svjestan je i Džeko da gazi 37.godinu i da je kraj karijere jako blizu. Gdje da ode, u neki puno manji tim za pet puta manju platu? Šta ga briga, može sjediti i na klupi i inkasirati jpš 5,5 miliona eura u netu za godinu ugovora koji još ima.
NEUTRAL
Pa Inter nije budala da vrati Lukakua ! Dzeko mu moze casova davat !
Adnan@Kara
Pa i da se vrati Lukaku, pa i da Dzeko ode iz intera on je postigao jedan od ciljeva, osvojio je trofej u Italiji. Nije mozda titula, ali je ipak trofej sto mu nije polazilo za nogom u raspaloj Romi. Ipak i u ovim godinama ima vise izbora gdje da nastavi karijeru nego neki igraci koji su mnogo mladi od njega.
axel42
Ma nema šta, eno Džeko se pravo nasikiro, pakuje kofere, prekida odmor zbog ove bombastične vijesti!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.