U Interu je postao pravi Terminator: Lukaku otkrio šta najviše jede otkako je na Meazzi

Riješio problem s viškom kilograma

U Interu je postao pravi Terminator: Lukaku otkrio šta najviše jede otkako je na Meazzi

Endin Čaušević

Romelu Lukaku igra u fantastičnoj formi otkako je prije skoro dvije godine stigao u Inter iz Manchester Uniteda.

Lukaku je postao jedan od najboljih igrača kluba s Meazze i igra zaista sjajno. U dosadašnjem dijelu sezone Lukaku je na 33 meča postigao čak 24 gola i dodao je sedam asistencija.

Belgijanac ne krije da je dolazak u Italiju za njega bio pun pogodak, te se dosta toga promijenilo.

U Unitedu je imao problema s viškom kilograma, ali dolaskom u Inter se to promijenilo, te je sada u fizički nikad boljoj formi. Lukaku je odlučio da otkrije tajnu kako je doveo svoje tijelo u red.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Analizirali smo moje tijelo kada sam stigao u Inter i dosta toga se promijenilo. Jedem jako puno salate i ribe što daje odlične rezultate. Uzmimam i vitamine i još neke dodatke", rekao je Lukaku i dodao:

"Od ugljikohidrata jedem slatki krompir i rižu. Ne jedem previše tjestenine. Uvijek sam bio snažan, ali kada sam došao u Italiju stigao sam na novi nivo fizički, ali i mentalno".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Masinerija! Najbolji napadac u Italiji!
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi