Romelu Lukaku nije u avionu za Norvešku već za Italiju?

Ne igra protiv Kristiansunda

Romelu Lukaku nije u avionu za Norvešku već za Italiju?

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda otputovali su za Norvešku gdje ih očekuje prijateljski meč protiv Kristiansunda.

Crveni đavoli ulaze u finiš priprema za novu sezonu, a izabranici Ole Gunnara Solskjaera će osigrati prijateljski meč u Norveškoj protiv Kristiansunda.

Ekspedicija Crvenih đavola otputovala je jutros za Norvešku, a u konkurenciji za ovaj meč bit će 26 fudbalera. No, ono što je u centru pažnje engleske javnosti jeste činjenica da se na spisku nije našao Romelu Lukaku.

Belgijski napadač je na meti Intera koji već neko vrijeme pregovara s Unitedom, a čini se da su pregovori u samoj završnici s obzirom da Solskjaer nije poveo Lukakua u Norvešku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U avionu su se našli: De Gea, Grand, Pereira, Romero, Dalot, Jones, Lindelog, Rojo, Shaw, Smalling, Tuanzebe, Wan-Bisaka, Young, Fred, Gomes, James, Lingard, Mata, Matić, McTominay, A. Pereira, Pogba, Chong, Greenwoof, Martial, Rashford.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije