7

Komentari (7)

Dobar je bio u interu. I otiso je cisto radi para a da ne pominjemo kako je prico da voli klub i da dodju da milijardu eura da nece otic. Lautaro je imo vise prilika da ode u jace klubove ali nije otiso koliko god su mu nudili. Iako po meni nije neki igrac lautaro bar ima respect od mene jer ne zeli otic jer voli klub. Hakimi isto nije zelio otic ali je bio prisiljen jer je inter u dugovima 400+miliona. Ne znam ovi nogometasi vise, nikad im dosta para, iako imaju 18 jahti 20 kuca i pun k para opet ce otic ko im vise nudi. A tu ljubav o klubu sto su pricali cijelo vrijeme o njem se odjedanput zaboravi i odu u drugi klub i pricat ce isto kako vole taj klub u kojem su i sve tako ide iz kruga u krug
Eduard
Kada je dosao u Inter govorio je kako je ostvario san, kako zeli da pise historiju u Interu, postao omiljen kod svakog navijaca Intera, i onda dodje Roman da milione i sva ljubav padne u sekundi. Majmunska posla idi je*i mater svoju i dabogda te otjerali kao sto su vec jednom uradili.
Lacky
Ko Ce te razumijeti, otisao si u manji klub. Inter je institucija za taj celzi, ali sretno u svakom slučaju...
Adohordas
Ljepotane ne zivi se od proslosti , danas je klub velik ako ima novca ako nema mali je,primjer ti je Psg
Jupp
@Adohordas Ako ti je PSG veliki klub, onda bi bolje bilo da prestanes pratiti nogomet! Po tebi je i Al Saad SC iz Katara veliki klub, zbog toga sto ima pare? Umij se “ljepotane” i nemoj se provjivati vise, PSG i Inter ne mogu jednostavno u istu recenicu!!!
penicilin.za.glupane
Šta reče i ostade živ.Čelzi je u zadnjih 20 godina osvojio više trofeja nego Inter u svojoj cijeloj historiji. Da ne govorim o činjenici da je Inter 2 od 3 trofeja Lš osvojio šezdesetih godina kad se fudbal igrao sklupčanom čarapom i katenačom.U direktnom omjeru Čelzi je 2 x veći klub od ovih kokuza i ako se sastanu dobit će petardu od Čelzija lagano. Od kamenog doba se ne živi limitirani mozgu. Možeš spavat i budit se sa mržnjom ali ČELZI JE EVROPSKI ŠAMPION. SUCK IT!!!
Korektor
Cuj ovog bahatog klauna. Educiraj se malo. Inter ima samo titula 19 sto je duplo vise nego sto Chelsea ima ukupno trofeja i vjerovatno ih nikada nece ni imati toliko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.