8

Komentari (8)

Mele
Trebali su United juce kazniti sa 3 - 0, pa City prvak. Da li ce i ligu prvaka osvojiti ili ce im neko pokvariti englesko finale u oba takmicenja..
juve10
Čestitke na osvojenoj tituli. Zasluženo nema šta. Conte majstor svog zanata. Forza Juve
matej1996
Sve ok, al jel bas moras brnjicu imat na njuski.
Svojprisebi
Bas tako prave brnjice
Svojprisebi
To da ne smijes lajati pardon pricati protiv laznog virusa nego zacepi i slusaj sve sto ti medija servira ko ovce pred klanje
kobe24
Kakvi ste vi mongoloidi ne vjerujem, imajte poštovanja prema ljudi koji su živote izgubili zbog istog tog virusa ako ste već toliko bolesni, seljačine jedne.
matej1996
Ove godine je najmanje umrlih u odnosu na proslih godina. Ako si ovca koja bleji pred tv-om i upija lazi i manipulaciju, bolje usuti de te nitko ne cuje. Lp!
BlueBoys
Rivaldo Ronaldo Buba Coreli Ravaneli Jala brat Plat Rizvan Rat Di Maria Neuer Lukaku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.