Beckhamov sin osvojio prvi trofej, ali svi se razočarali kada su shvatili gdje je on tada bio

Prati Romea svaki meč, ali sinoć nije bio tu

Beckhamov sin osvojio prvi trofej, ali svi se razočarali kada su shvatili gdje je on tada bio

Endin Čaušević

Romeo Beckham nastupa u dresu rezervnog tima Brentforda gdje nije previše standardan, ali i dalje pokušava da ostvari fudbalsku karijeru što je san i njegovog oca Davida. Beckhamov sin sinoć je osvojio svoj prvi trofej u karijeri, ali mnogi su se razočarali kada su shvatili gdje je on bio u tom trenutku.

Beckham ima trojicu sinova, ali je Romeo jedini koji je odlučio da krene njegovim stopama i pokušava ostvariti fudbalsku karijeru iako mu ne ide baš tako jednostavno kako je očekivao.

Jasno je da on nije talentovan kao njegov otac, ali Romeo ne želi odustati i bori se da pokuša u fudbalu nešto napraviti. Ovaj 20-godišnjak je početkom godine stigao u Brentford gdje igra za rezervnu ekipu, a tu je stigao na posudbu iz Inter Miamija.

Romeo je i u Interu čiji vlasnik je njegov otac inače igrao u drugoj ekipi. Dolazak u Englesku vidio je kao šansu da se konačno dokaže, ali se ni u dresu engleskog kluba od dolaska iz Miamija baš nije naigrao.

No, sinoćnju utakmicu će Romeo sigurno dugo pamtiti jer je uspio da osvoji sovj prvi trofej u igračkoj karijeri.

Naime, drugi tim Brentforda igrao je sinoć finale Kupa Premier lige, te je pobijedio rezervni tim Blackburna sa 2:1.

Oglasi

Romeo nije nastupio u ovom finalu i utakmicu je odgledao s klupe, ali je nakon meča bio itekako sretan što je uspio da osvoji prvi trofej u karijeri. Iako je David pratio pomno sve njegove nastupe, na iznenađenje mnogih sinoć nije bio na tribinama.

Becks nije svjedočio osvajanju provog trofeja u karijeri sina Romea jer je bio u Španiji, odnosno u Madridu gdje je pratio meč polufinala Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja.

Mnogi su se iznenadili što je Becks odlučio da ide u Madrid umjesto da prati tako važnu utakmicu u karijeri svog sina Romea jer je ranije bio na skoro svakoj utakmici.

Na početku su vidjeli da Beckham nije u loži, a kasnije je stigao odgovor zašto jer su ga kamere snimile kako prati meč na Santigao Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti