Messi pružio Beckhamu ruku da se pozdrave, a on ga osramotio pred cijelim svijetom

To se Argentincu ranije nije dešavalo

Messi pružio Beckhamu ruku da se pozdrave, a on ga osramotio pred cijelim svijetom

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler David Beckham prije nekoliko dana posjetio je trening PSG-a i pozdravio se s igračima kluba za koji je nekada igrao, a u centru pažnje našao se njegov susret s Lionelom Messijem kojeg je Becks u potpunosti izignorisao kada mu je on pružio ruku da se pozdrave.

Beckham je prije deset godina saopštio da završava svoju igračku karijeru i to upravo u dresu PSG-a u kojem je igrao posljednjih šest mjeseci svoje karijere.

Tada je legendarni Becks u suzama napustio Park prinčeva i dobio zaslužene ovacije cijelog stadiona jer je imao zaista nevjerovatnu igračku karijeru.

Ovih dana Beckham je ponovo boravio u Parizu i odlučio je da posjeti trening PSG-a kako bi se pozdravio s čelnicima kluba, ali i fudbalerima koji nastupaju u dresu francuskog prvaka.

Beckham je imao srdačan pozdrav s mnogim igračima PSG-a, no svi bruje o njegovom susretu s Lionelom Messijem jer vjeruju da je Englez izignorisao u potpunosti Argentinca.

Messi je odlučio da priđe Beckhamu i pozdravi se s njim, ali kada mu je pružio ruku nekadašnji igrač PSG-a uopšte nije reagovao.

Oglasi

Argentinac je kratko stao s Beckhamom kako bi se fotografisali, a o tome da je Becks ignorisao Messija priča se već danima na društvenim mrežama.

S druge strane, Beckham je srdačno pozdravio Sergija Ramosa i Neymara s kojima je i popričao nekoliko minuta, dok se činilo u prvi mah da za Messija baš i nije imao vremena.

Beckhamov potez nije se svidio Messijevim fanovima koji su ljutito kritikovali Engleza na društvenim mrežama i poručili mu da se tako ne treba ponašati prema najboljem igraču svih vremena.

Međutim, sigurno je da Beckham nije imao takvu namjeru jer se zna da je Messijev veliki fan što je objavama na društvenim mrežama ranije mnogo puta dokazao. Također, drugi video koji se pojavio je to jasno dokazao.

Messi i Beckham su se kasnije srdačno pozdravili, a legendarni veznjak iskoristio je priliku da Argentincu čestita osvajanje Svjetskog prvenstva s Gaučosima u Kataru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Beckham je za PSG odigrao 14 utakmica u šest mjeseci koliko je proveo u Parizu prije nego što je okončao igračku karijeru.

Top Komentari

vedin
Pa vi niste normalni. Na tom prvom videu Messi mu uopste nije pružio ruku već mu nešto objašnjava. A taj drugi video je vjerovatno ranije nastao tako da se na prvom nisu ne pozdravljaju. Sve radite samo da se otvori članak.
0 1
remwheek
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi