Romero se ne boji konkurencije

Golman Uniteda vjeruje u svoje kvalitete

Romero se ne boji konkurencije

Adnan Beganović

Argentinski golman Manchester Uniteda, Sergio Romero, izjavio je da se ne boji konkurencije, te da se spreman boriti za svoje mjesto u timu.

Argentinski golman trenutno je prvi golman Crvenih vragova, a u razgovoru za otočke medije je istakao da se mnogo ne zamara situacijom vezanom za Davida De Geu.

"Uvijek sam se spreman boriti za svoju karijeru. Često sam bio u ovakvim situacijama, pogotovo prije Svjetskog prvenstva u Brazilu", izjavio je Romero.

"Bez obzira na to, da li će De  Gea ostati ili otići, učinit ću sve da pobjedim konkurenciju", dodao je argentinski golman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, već mjesecima se govori o odlasku De Gee u Real Madrid, a ukoliko se to dogodi Crveni vragovi će najvjerovatnije dovesti golmana Ajaxa Jaspera Cillessena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti