Romin napad izjednačio rekord star 55 godina

Postigli čak 26 golova

Romin napad izjednačio rekord star 55 godina

Teme:

Fudbaleri Rome igraju veoma dobro na otvaranju nove sezone u Seriji A.

To se posebno odnosi na njihove napadače koji postižu golove kao na traci u posljednje vrijeme.

Najefikasniji među njima je naš napadač Edin Džeko koji je sa deset golova prvi strijelac lige, ali veoma dobar je i Salah koji je već postigao pet golova ove sezone.

Fudbaleri Rome postigli su ukupno 26 golova nakon prvih deset kola te su na taj način izjednačili rekord kluba koji je star čak 55 godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upravo te sezone 1960/61 Roma je osvojila i jedini evropski trofej i to Kup velesajamskih gradova, a ako ovako nastave nije isključeno da će i ove sezone osvojiti neki trofej.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi