Apel Ronalda Koemana: "Ubijamo igrače"

Podigao glas

Apel Ronalda Koemana: "Ubijamo igrače"

Edmir Škorić

Trener Barcelone Ronald Koeman smatra da bi trebao biti smanjen broj utakmica.

Nizozemski trener smatra da će UEFA jednog dana pronaći način da pomogne igračima koji imaju prenatrpane rasporede i ove sezone je veliki broj povreda upravo zbog toga što doslovno nema odmora.

"Nadam se da će jednog dana UEFA reći dosta. Ubijamo igrače, ovo je nemoguće izdržati. Previše je napora, putovanja, povreda... Neizdrživo je", kazao je Koeman.

Koeman je tek jedan u nizu trenera i igrača koji su podigli glas, ali UEFA ne mari za to. Štaviše, sprema novi format Lige prvaka od 2024. godine sa većim brojem mečeva.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Igrači zaradjuju i po 100 mil. godišnje, haloo baaa 100 mil. To moraš malo prokontati, pa normalan čovjek ne zaradi 1 popišani mil. za čitav život pa evo nas živi smo. Samo derite ba ko vas hebe. Trebate još utakmica.
4 1
Salihović23
Ubija igrače a Pjanić samo na Klupi XD.. Profesionalci počeli samo da se žale - kukaju, traže alibi; pa ispadni iz kupa, kao Real, uh sačekaj oni od kako su ispali iz kupa još više povreda imaju, tako da.... Šuplja priča (ne samo od njeg već I od drugih, koji kao se žale sto rade zašto se debelo plaćeni...)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi