Konačno se razilaze tamni oblaci iznad Pjanića?

Očekuje se da će igrati protiv Betisa

Konačno se razilaze tamni oblaci iznad Pjanića?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv Betisa utakmicu 22. kola španske La Lige.

Katalonci igraju punim tempom već mjesec dana i očekuje se da će Ronald Koeman odmoriti neke fudbalere za sutrašnji meč u kojem Barcelona želi pobjedu kako bi se pokušala dodatno približiti vodećem Atletico Madridu.

Sinoć je katalonski Sport objavio da je Koeman na prethodnim treninzima uvježbavao drugačiju startnu postavu i da mu je primarni cilj da odmori nekoliko veznih igrača.

Sport navodi da će nizozemski stručnjak u sutrašnjem meču protiv Betisa odmoriti Sergija Busquetsa i Pedrija, a umjesto njih šansu bi trebali dobiti Miralem Pjanić i Riqui Puig.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić nije igrao prethodni meč protiv Granade i uz Oscara Minguezu je jedini igrač koji nije dobio šansu na ovoj utakmici. No, čini se da će bh. veznjak sutra konačno ponovo zaigrati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik2005
de pustite malo Pjanica nek zivi svoj zivot nek igra kad igra i to je to
9 0
AmarSahi
Pa jeste li jučer pisali da Pjanić neće igrati i da će Pedri umjesto njega...ja smijurija od novinara.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi