Ronald Koeman ostaje na klupi Barcelone
Foto - EPA

Prezadovoljni njegovim radom

Ronald Koeman ostaje na klupi Barcelone

Midhat Šljivak

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman (58) i naredne sezone će sa klupe predvoditi ekipu Barcelone.

Novo rukovodstvo katalonskog kluba na čelu sa predsjednikom Joanom Laportom obavilo je razgovore sa 58-godišnjim nizozemskim stručnjakom i istakli su veliko zadovoljstvo načinom njegovog rada.

Rukovodstvo kluba je uvjereno da će Koeman nastaviti sa dobrim vođenjem tima i u narednoj sezoni i dali su mu punu podršku za narednu sezonu.

Tako će Koeman barem još jednu godinu voditi katalonskog velikana na čijoj je klupi od augusta prošle godine kada je zamijenio Quiquea Setiena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je Barcelonu vodio u ukupno 43 utakmice i ima učinak od 28 pobjeda, sedam remija i osam poraza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Kuman je mudo labudovo, rođo Husref je za njega strucnjak.
5 2
Probisvjet
Mora da ga neko napinje iz uprave pa zato zadovoljni sa njim.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi