Koeman: Haaland? Nemam vremena za to

Ne zanimaju ga te priče

Koeman: Haaland? Nemam vremena za to

E. Škorić

Norveški napadač Erling Haaland će po svemu sudeći na ljeto biti jedan od najtraženijih igrača na svijetu.

Fantastični golgeter Borussije Dortmund briljira i ove sezone, pa je danas tako u Koelnu postigao 20. pogodak u Bundesligi, a redovno se u strijelce upisuje i u mečevima Ligeprvaka.

Španski mediji ga već sele u Real Madrid, a spominje se i Barcelona. Trener Katalonaca Ronald Koeman upitan je danas o Haalandu, ali on nije htio previše dagovori na tu temu.

"Nemam vremena razgovarati o igračima koji nisu naši, jer poštujem klubove u kojima igrajuz. Ne volim te priče. Moramo se usredotočiti na momke koji su ovdje i utakmicu koja nas očekuje", rekao je Koeman, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sljedećih sedmica razgovarat ćemo o tome kako možemo poboljšati momčad, ali neću odgovarati na pitanja koja se ne tiču mojih igrača".

Nizozemski stručnjak je također istakao da ima podršku novog predsjednika Joana Laporte.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Ja bi prije rekao da nemate para za njega, a ne vremena.
2 0
Mele
Treba izdvojiti oko 100 miliona, i ja bih ga kupio da imam. ha ha..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi