Koeman: Umoran sam, stalno to govorim...

Barcelona opet kiksala

Koeman: Umoran sam, stalno to govorim...

E. Škorić

Barcelona je 2020. godinu okončala sinoć remijem protiv Eibara (1:1).

Turbulentnu godinu Katalonci nisu uspjeli da završe pobjedom, a trener Ronald Koeman smatra da "nismo dobili iako smo stvarali šanse, promašili penal i primili gol iz jednog udarca ka našem golu".

Koeman često ove sezone govori istin tonom, razočarano, uz mrvicu optimizma zbog po njemu dobre igre, ali slabog rezultata na kraju.

"Umorim se od toga što stalno govorim, ali kako je moguće da nismo pobijedili kada smo imali šanse, priliku da damo gol iz penala, a oni su nam dali gol iz jednog udarca na gol. Mnogo je stvari koje su bile protiv nas", kazao je Koeman.

Lionel Messi nije igrao, a ranije su mnogi tvrdili da bi Barca bila bolja bez Argentinca...

"Nikad to ne možeš reći. Messi uvijek pravi razliku, ali danas smo u cjelini odigrali dobar meč, no radili smo pogreške koje su nas koštale puno bodova. I da, trebao nam je Leo da napravi razliku".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Martin Brainthwaite je promašio penal, ali otkud da Danac puca najstrožu kaznu?

"Messi nije bio na terenu, a Antoine je promašio zadnji penal. Martin je zabio jedan gol u Ligi prvaka i zato smo odlučili da on šutira", dodao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mujaga13
Sto nije dao Pjanicu da puca penal nije jer ga ne gotivi da je pogledo stastistiku vidio bio da je kod pjanica bolja neg kod danca
7 1
Eno30
Mogobi ti brzo letiti sa klupe
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi