Koeman se uhvatio za glavu kada je vidio šta mu Suarez pokazuje nakon što je zabio gol

Slatka osveta za Urugvajca

Koeman se uhvatio za glavu kada je vidio šta mu Suarez pokazuje nakon što je zabio gol

E. Čaušević

Atletico Madrid sinoć je došao do pobjede protiv Barcelone u derbiju osmog kola španske La Lige.

Atletico je bez problema upisao tri boda protiv Barcelone koju "trese" nezapamćena kriza što se tiče rezultata i igre.

Barcelona je neprepoznatljiva ove sezone, a navijači ponajviše za to krive Ronalda Koemana koji je čini se napravio rasulo od igračkog kadra koji je imao kada je prije godinu dana izabran za trenera.

To se ponajviše odnosi na Luisa Suareza kojeg se Koeman odrekao kada je došao na klupu Barcelone što nikome nije bilo jasno zašto to radi.

Suarez je prešao u Atletico Madrid i pokazao da je i dalje u fantastičnoj formi, a i večeras se osvetio Koemanu na najslađi način.

Urugvajski napadač je zabio gol u 45. minuti za 2:0 koji nije htio da slavi iz poštovanja prema bivšem klubu, ali nije mogao da izdrži i odlučio je da provocira Koemana.

Naime, Suarez je pogledao Koemana i rukom gestikulirao da "drži mobitel", a svi su odmah shvatili o čemu se radi jer je Nizozemac telefonskim pozivom javio Urugvajcu da može tražiti novi klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Koeman me nazvao i rekao mi da ne računa na mene. Bilo mi je teško zbog načina na koji me otpisao i to mi javio", rekao je Suarez kada je otišao iz katalonskog kluba.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Neka. Suarez je komad budale što grize ljude ali odbaciti takav kvalitet je ludost. Koeman je jedna vrlo arogontna budala. Ne pomaže što je ružan pa to nekako još više izražava tu njegovu arogantnost
5 0
kostro
VAHA bolji od njega 100 puta
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi