Barcelona se oglasila nakon što su navijači izvrijeđali Koemana ispred stadiona

Nizozemac na udaru

Barcelona se oglasila nakon što su navijači izvrijeđali Koemana ispred stadiona

E. Čaušević

Barcelona je još jednom razočarala svoje navijače jer su poraženi na svom terenu od Real Madrida sa 2:1.

El Clasico je ponovo pripao kraljevskom klubu koji je u gostima pobijedio sa 2:1, a za Ronalda Koemana je ovo već treći poraz u duelima protiv Real Madrida otkako je trener Barcelone.

Nizozemski stručnjak dobio je ponovo žestoke kritike nakon novog poraza, a navijači traže da napusti klubu Barcelone.

No, Koeman ne želi da podnese ostavku i očito je da čeka otkaz jer će u tom slučaju dobiti čak 12 miliona odštete.

Koemana su najvatrenije pristalice Barce čekale večeras ispred stadiona, te su opkolili njegov automobil i uputili mu salve uvreda i poručili da podnese ostavku.

Nakon tih scena oglasila se i Barcelona koja je u saopštenju poručila da se navijači ne smiju tako ponašati i da će biti poduzete sigurnosne i disciplinske mjere kako se to ne bi više ponovilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"FC Barcelona javno osuđuje nasilne i prijezirne činove koje je naš trener doživio kad je napuštao Camp Nou. Klub će poduzeti sigurnosne i disciplinske mjere kako se ovakvi nemili događaji više nikad ne ponove", navodi se u saopštenju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Klicko
Ubise zutokljuncaaaaaaaaaaaa
1 5
Odjebeslije1101
Zutokljunac
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi