Ronald Koeman novi trener Southamptona

Legendarni Holanđanin

Ronald Koeman novi trener Southamptona

Engleski Southampton potvrdio je odluku o imenovanju Koemana za novog trenera kluba. Ovaj 51-godišnji bivši trener Feyenoorda na klupu engleskog kluba provest će 3 godine.

"Izrazita nam je čast i zadovoljstvo da potpišemo jednog takvog trenera kao što je Ronald Hoeman", rekao je direktor kluba Les Reed.

"Drago mi je da ću biti trener Southamptona u budućnosti. Obavio sam razgovore sa Reedom i mislim da ćemo dobro surađivati, Imamo istu filozofiju shvatanja fudbala i posao u Southamptonu će biti prava stvar", rekao je Koeman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti