Koeman ne želi otići sa klupe: Svaki dan mi je prelijep sa mojim igračima
Foto - EPA

Trener Barcelone

Koeman ne želi otići sa klupe: Svaki dan mi je prelijep sa mojim igračima

M. Šljivak

Ronald Koeman nema namjeru da ode sa klupe Barcelone.

Nizozemski stručnjak navodno se nalazi pred otkazom, ali gotovo je sigurno da sa njim neće biti laganog dogovora o odlasku sa klupe.

Potvrdio je to u razgovoru za Voetbal International.

"Jedini način da odem iz kluba je kada budem vidio da moje poruke više ne dopiru do igrača. To trenutno nije slučaj", rekao je Koeman za nizozemski VI i dodao je:

"Svaki dan mi je prelijep kada sam sa svojim igračima na terenu i takav uvijek dolazim u klub", istakao je Koeman.

Govorio je Koeman i o Lionelu Messiju:

"Messi je pokrivao sve loše strane kluba. Imao je oko sebe dobrih igrača, ali on je pravio razliku i izgledao je da svi oko njega budu bolji nego što jesu. To je moje mišlenje. Nije normalno ono što je radio na terenu. Čista desetka u svim segmentima igre", istakao je Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trener Barcelone danas se pojavio na press konferenciji pred meč sa Cadizom. Pročitao je nekoliko rečenica koje je sam napisao i zatim je otišao ne dopustivši novinarima nikakva pitanja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ISTINA
Veću neznalicu dugo nisam gledao.Mislio sam da je Sarri nenadmašan ali ima gorih,definitivno.
4 0
celikze
hebo vas zujan u prkno pa smoriste sa njim….po cijeli dan zujan ovo ono….de jos koliki mu je pis sta je zdero sraoooooo…..jarane ja levata u pm
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi