3

Komentari (3)

dedizator
Pad je napravljen forsiranjem Mesija i ispunjavanjem želja tom igraču. Sad kad je otišao pao koncept igre - logično. Za njegov odlazak se trebalo bolje pripremiti
Nele.
Budalastina, covjek zijanio od Bajerna, gubili su i ranije od njih. Treba covjeka pustit da radi pa ako kiksa bas neocekivano onda ga mijenjat.
trzac
NIje stvar u tome sto su izgubili nego sto je i prosle sezone izgubio od svakog iole jaceg protivnika, a o forsiranju i spasavanju guzice preko kapitena da ne pricamo. Titulu je prosle godine izgubio od Granade, Celte i slicnih kada je sve imao u svojim rukama. Uz to je konstantno igrao sa 11 igraca, svima ostalima je unistio i formu i samopouzdanje svojim idiotskim ponasanjem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.