9

Komentari (9)

Barca.forever
jest njega briga nek je apre uzo žućonja
Barca.forever
Mele
Ma sta rece, najbolja smo ekipa na svijetu. Zar vec nisi bivsi ?? Preskupo je da te sutiraju sada, mlada ekipa za nekih 3 do 4 god moze igrati fudbal, sa Fattijem i Pedrijem itd, Xavi kao trener, Pep u fotelju, jer trener vise nece biti u Barsi.
malezija
Sigurno se kladio na pobjedu pariza? ili je prolupao.
user1583752673
On ih jos nagradio. Lud covjek
dinass
Hahaha drago mu sto nije pala petarda,farcelonci jel kriv Real i za ovo hahahhah U revansu samo treba pravi sudija i imate sanse da stignete. I penal je sadaka.
cccccc
Smiješno je da neko ko navija za Real spominje sudije i penale nakon svih krađa u korist Reala svih ovih godina
Sajaga
Barceloni treba Guardiola sada. Da imaju para za 2 dobra beka kao Alaba i Soyucua, mogli bi zadrzati Messia, ovako ode on u drugu ekipu.
Keno
Holandjanin je to nema emocije zuto ****o
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.